Botox en Fillers MyFaceClinics

Rimpels geven karakter, maar zijn helaas niet altijd mooi. Een behandeling met Injectables (Botox of Fillers) maakt de huid gladder en zorgt voor vermindering van rimpels, waardoor een meer sympathieke en vriendelijke uitdrukking ontstaat.

Het gaat er om dat er een jonger en fris resultaat wordt behaald zonder dat de mimiek verdwijnt. Tijdens het verouderingsproces wordt niet alleen de kwaliteit van de huid zelf minder, maar onderliggende structuren zoals het vetweefsel en de botten nemen in volume af en geven dus minder steun aan de huid. Zo ontstaan wat men noemt “statische rimpels”.

Ook de spieractiviteit verandert, waardoor “dynamische rimpels” ontstaan. Rimpel vullers en volume herstellende fillers zorgen ervoor dat de statische rimpels worden aangepakt, andere injectables verminderen de spierspanning en doen dus de dynamische rimpels vervagen. Om natuurlijk ogende, individuele resultaten te verkrijgen, adviseren wij u graag bij de keuze van uw behandeling.

•             My Face Clinics is gespecialiseerd in cosmetische ingrepen die de natuurlijke schoonheid van mensen naar buiten kan brengen door middel van minimale ingrepen.

•             My Face Clinics staat bekend om het gebruik van hoogwaardige producten en de uitermate kundige en veilige injectietechnieken

•             My Face Clinics werkt vooral met de injectables producten van Merz Aesthetics. Merz Aesthetics heeft een lange traditie in de gezondheidszorg en ontwikkelt esthetische en rimpelbehandelingen van uitzonderlijke kwaliteit.

Informed consent

Het is belangrijk dat u goed weet waar u voor kiest. Daarom krijgt u voorafgaand aan de behandeling uitleg over de te verwachten resultaten en risico’s van de behandeling. Dat betekent dat u weet wat u kunt verwachten, zowel wat betreft de werking als de eventuele bijwerking. Deze laatste zijn bijvoorbeeld bij botox weliswaar zeldzaam en van voorbijgaande aard maar zullen toch genoemd worden. Ook krijgt u een samenvatting van deze informatie schriftelijk uitgereikt en we vragen u daarvoor te tekenen. Dit is een standaard procedure bij alle behandelingen en wordt “Informed consent” genoemd.

> Wat is Botuline Toxine?

> Wat zijn Fillers?
Uw Arts. Drs. Babak Mahdavian Delavary

> Download Brochure My Face Clinics