Ervaring MyFaceClinics

Wij willen graag weten wat u van de behandeling en de service vindt bij My Face Clinics. Hieronder kunt u ervaringen lezen van andere klanten en die van uzelf schrijven.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MyFaceClinics
Average rating:  
 51 reviews
 by Aruna

Opn18 maart eyeliner en een lijntje onder laten zetten. De pijn was goed te doen. Vooraf wel goed smeren met emla creme.

Ik heb wel twee dagen gevoelige ogen gehad. Vaseline smeren helpt korstjes te voorkomen. Vanaf dag 3 wordt het resultaat steeds duidelijker en ik steeds blijer.Dankjewel Sascha

 by Marlies

Sacha heeft mij uitstekend geholpen, prachtige eyeliner gezet. een aanrader! En gezellig 🙂

 by Valery
Erg fijne salon

Gisteren geweest voor een gezichtsbehandeling en epileren. Ik ben erg netjes en fijn behandeld. De salon is mooi en schoon en zeker een aanrader.

Ben erg blij met mijn wenkbrauwen en de gezichtsbehandeling was erg lekker.

 by Cynthia

Vandaag geweest via groupon voor gezichts behandeling met epileren. Was erg blij met resultaat wenkbrauwen en behandeling en werd ook zeer goed en vriendelijk ontvangen. Al met al geslaagd kom hier zeker terug.

 by Karin

Ik ben vanmiddag voor mijn wenkbrauwen bij My Face Clinics geweest..zeker een aanrader!! Er wordt echt de tijd voor je genomen waarin je duidelijke uitleg krijgt. Het resultaat is geweldig!! Dank je wel , ga zo door en tot over een paar maandjes!

 by Stefanie

Ik ben in de loop der jaren bij meerdere PMU specialisten geweest, maar bij mfc is het resultaat echt perfect geworden. Als de vliesjes er af vallen dan lijkt de kleur eerst veel te licht, maar na een paar weken komt de echte kleur terug. Dus het is wel even geduld en vertrouwen hebben maar je bent bij Mfc in goede handen.

 by Jenni Richardson

Ik ben heel blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. De kleur en vorm is uitstekend. Als je goed insmeert met vaseline krijg je echt geen korstjes en de verdovingscreme verdooft goed. Kortom geweldig - hartstikke bedankt!!!

 by Irma

Prachtige wenkbrauwen! Kleur mooi, vorm prachtig en door het goed insmeren met de verdovingszalf 4x van tevoren was de behandeling pijnloos! Geweldig gedaan!!

 by Permanente makeup wenkbrauwen

De reviews zijn geweldig hier. Niets dan positiviteit, dat is het noemen waard. De site is mooi en duidelijk en dat is ook belangrijk om het vakgebied te vertegenwoordigen.Groetjes,

 by Judith

Vorige week fillers gehad bij Michiel van Leeuwen. Aardige en kundige arts. Geen blauwe plekken en zeer tevreden!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»