Schoonheidsbehandeling MyFaceClinics

Schoonheidsbehandelingen Hanim,
schoonheidsbehandeling

Indruk maken tijdens een gelegenheid? Of vind u het belangrijk om fris en verzorgd uw dag door te komen? Kom langs bij de specialiste om uw wensen werkelijkheid te maken. Door gebruik te maken van de nieuwe technologieën of juist op traditionele wijze helpen wij u graag aan uw resultaat.

Door haar ervaring te combineren met gezelligheid in een vertrouwde omgeving, kan Hanim u veel bieden. Van ontharing tot een rustgevende massage, opmaken tot het reinigen van de huid. Als gevolg  van de ontspannende sessies wordt niet alleen de schoonheid van de dames onthuld maar lopen ze vaak weg met aanzienlijk meer zelfvertrouwen.
U kunt  bij ons terecht voor een ontspannende en verzorgde manicure/pedicure, waar veel aandacht wordt  besteed aan de nagels maar ook de bloedtoevoer gestimuleerd wordt door middel van een rustgevende massage.

ontspanningsmassage benen voetenVoor de schoonheidsbehandelingen bent u ook aan het juiste adres. Met zorgvuldig gekozen maskers kunt u uw gezicht de verzorging geven die het verdient. Ook is het mogelijk uw gezicht te laten reinigen met een stoombehandeling of zelfs diepreinigen door de pealing methode. Uiteraard word de sessie afgesloten met een warme massage om uw gezicht de rust te geven die het nodig heeft voor het gewenste resultaat. Wilt u er graag op en top uitzien voor een belangrijk evenement of gelegenheid(feest, bruiloft etc.) dan is het natuurlijk ook een optie om u te laten opmaken en te laten schijnen zodat u klaar bent om indruk te maken.

ontspanningsmassageMet de nieuwe laser-technologie is het mogelijk om uw ongewenste haartjes voorgoed te verwijderen! Inderdaad, met slechts een paar behandelingen is het gegarandeerd dat de haren niet meer zullen terugkeren. Mocht u het prettiger vinden om het iets traditioneler aan te pakken dan bieden we u de methode die zeer populair is bij vele celebrities (Madonna, Beyonce, Doutzen Kroes). Met een simpel touwtje is deze eeuwenoude oosterse techniek een van de makkelijkste  en prettigste manier van ontharen. Mocht dit ook niet bevallen dan zijn we er ook om uw bikinilijnen met de nodige zorgvuldigheid te waxen/harsen.

Bent u besluiteloos of heeft u geen idee wat u te wachten staat? Bel of visiteer ons gerust voor een gesprek om te kijken wat er het beste bij u past!

Online reserveren? Maak hier uw online reservering en bekijk onze tarieven per behandeling.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de schoonheidsspecialiste op: 0+31(0)624183625 of via de algemene contactgegevens.