Schoonheidsspecialiste MyFaceClinics

BEAUTY BY RUBY

Welkom! Mijn naam is Ruby de Boer.  Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in huidverbetering. U kunt bij mij terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen op het gebied van huid, wenkbrauwen, nagels en make-up.

Ik werk uitsluitend met innovatieve huid verbeterende, natuurlijke producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zacht voor de gevoelige huid en daadkrachtig werken bij elk denkbaar huidprobleem, gebaseerd op de Reset behandelmethode, een unieke methode die zich concentreert op het herprogrammeren van de huid. We handelen vanuit het principe dat we elke huid weer gezond kunnen krijgen. In vier fasen vindt doelgerichte huidstructuurverandering op milde maar effectieve wijze plaats.   100%  groene- en actieve cosmeceuticals zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen.

Naast de intensieve huid verbeterende behandelingen kunt u ook terecht voor bindweefselmassage voor het gezicht, peelings, waxing, manicure en pedicure, gellak met CND Shellac en (bruids)make-up.

Wilt u heerlijk in de watten gelegd worden of intensief werken aan een huidprobleem?

U bent van harte welkom by Ruby!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen of mailen naar:

info@beautybyruby.nl

06 14 68 43 42